Ufak bir mayonez dokunuşu kızarmış ekmeğin lezzetini katlar. Peki neden bir adım öteye gitmeyelim? Ekmeği kızartmaya başlamadan ÖNCE mayonezi ekmeğin dışına sür ve sıradan bir tostun şaşırtıcı derecede lezzetli ve kıtır kıtır olmasına tanık ol.
Mac and Cheese efsanesine bayılıyor ama yapmak için o kadar da vakit harcamak istemiyor musun? Kusursuz sosu kolayca hazırlamak için rendelenmiş cheddar peyniri, ekşi krema ve Hellmann's mayonezi karıştırman yeterli.
Mac and Cheese efsanesine bayılıyor ama yapmak için o kadar da vakit harcamak istemiyor musun? Kusursuz sosu kolayca hazırlamak için rendelenmiş cheddar peyniri, ekşi krema ve Hellmann's mayonezi karıştırman yeterli.
Bir kaşık mayonez sıcak ya da soğuk bir sosa kıvam katacaktır.
Mayonez kremamsı kıvam ve mükemmel bir lezzet katar. Çırpılarak karıştırıldığı sıcak bir et sosuna yakıştığı kadar hardallı salata sosunda da harikalar yaratır.
Bir kaşık mayonez sıcak ya da soğuk bir sosa kıvam katacaktır.
Mayonez kremamsı kıvam ve mükemmel bir lezzet katar. Çırpılarak karıştırıldığı sıcak bir et sosuna yakıştığı kadar hardallı salata sosunda da harikalar yaratır.
Lahanaları bir miktar chilli mayonezle karıştırın. Ağız sulandıran bir Uzakdoğu lezzeti için içine biraz mısır ya da karides ekleyebilirsiniz.
Biberli salatanın çıtır yapraklarıyla mükemmel gider.
Çok seveceğin bir başka fikir ise sıradışı bir tat elde etmek için balık çorbasına bir parça karıştırmak.
Pürenizi bir miktar hardalla karıştırın. Ateşte pişirdiğiniz biftekle beraber servis edin.
Obviously it goes well with spring onions, chives, or new potatoes.
But it really shines as a dip for globe artichokes.
Mükemmel salatalar, ağız sulandıran lezzetlerin kusursuz zamanlamalarla birleşmesiyle ortaya çıkar.
Salata soğuk ise, malzemeleri ve sosu bir kapta karıştırır karıştırmaz servis edebilirsin.
Ancak sıcak salatalarda sosun malzemlerinin tamamını kaplaması ve lezzetinin salataya işlemesi için servisten önce birkaç dakika bekletmek daha doğrudur.
It’s not something anyone usually thinks about, but you can make any simple salad more remarkable by adding fresh herbs.
Mint, parsley, tarragon, chervil - they all punch above their weight.
This spring, look out for the arrival of new potatoes, asparagus, radishes, rocket and samphire.
English asparagus has a season of just 8 weeks; traditionally the first day for cutting is St George's Day (23 April), though that's sneaked forward over recent years.
In Thailand and Vietnam they call asparagus mang tây, which means ‘European bamboo shoots’
You’ll find that fresh peas, and green and broad beans are at their brightest and sweetest this summer.
Did you know that fresh peas and early, baby broad beans don’t need to be cooked? Eat them raw, fresh from the pod.
It’s Autumn, so right now you’ll find courgettes are plentiful, corn on the cob is irresistible, and kale is bushy and at its most flavoursome.
Around Bonfire Night, why not griddle those courgettes and corn for a warm and topically charred salad?
This Winter, look out for bumper crops of heritage winter squashes and bitter leaves like radicchio and chicory.
You’ll find root vegetables like parsnips and celeriac are sweetest in winter after the first frost. So get them roasted and in a salad once Jack Frost’s been.
Like ketchup with your cheese toastie? Best keep it separate.
If you put it inside the toastie it’ll lose its zing and end up hotter than the surface of the sun.
Hadi, makarnanın köfte sosuna biraz ketçap sık.
Anında tatlı ve güzel bir lezzet katar, özellikle konu dünden kalan yemekleri hayata döndürmekse.
For extra crispy roasties, remember: Tightly packed spuds bake, rather than roast, so use a large tray, and allow loads of space.
Plus, salt draws out moisture, which makes things soggy, so only add salt when they’re cooked.
Did you know Harissa originated from North Africa? It’s from ‘harasa’, Arabic for ‘to pound’ or ‘to puree’.
Use it as a marinade for roast and grilled meats or veg, or as a punchy sauce in a wrap or on a lamb burger.
Did you know that a chipotle is a smoke-dried jalapeño chilli, traditionally grown in Mexico?
It works as a marinade or a sauce anywhere you want a smoky tickle, though it’s particularly good with BBQ pork. Oh yeah.
Did you know that the habanero chilli is one of the world’s hottest? It’s forty times as hot as a jalapeño!
Use as a marinade or a sauce to spice up grilled fish, or home-made tacos. Or mix it through your mac ’n’ cheese for something really special.
İşte şaşırtıcı bir burger sırrı: Köfteni yoğururken, burger başına bir çay kaşığı mayonez ekle. (Daha sonra da bir saat beklet.). Bu onları iyice pişirdikten sonra bile lezzetli olmasını sağlayacaktır.
İşte şaşırtıcı bir burger sırrı: Köfteni yoğururken, burger başına bir çay kaşığı mayonez ekle. (Daha sonra da bir saat beklet.). Bu onları iyice pişirdikten sonra bile lezzetli olmasını sağlayacaktır.