Skip to:
MALZEMELER
- 500 gram taze patates
- 4 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
- 4 diş sarımsak
- 4 parça kekik filizi
- 2 çorba kaşığı kurutulmuş domates
- 2 çorba kaşığı frenk soğanı
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- karabiber
Tarif
-
Barbeküleri hazırlayın. Tercihen bahçede.
-
Patatesleri bir tencerede soğuk suda kaynatın. Piştikten sonra soğutun ve birer santimetrelik dilimler kesin. Ardından zeytinyağı ve karabiberi ekleyin.
-
Patatesleri alüminyum folyoya yerleştirin, sarımsak ve kekikleri koyun.
-
Folyoyu sıkıca düz bir paket haline getirin ve otuz dakika ila kırk dakika boyunca mükemmel ısıtılmış alevler üzerinde pişmeye bırakın, patatesleri bir maşa yardımıyla arada sırada çevirmeyi unutmayın.
-
Frenk soğanı, kurutulmuş domatesler ve Hellmann’s Mayonez'i karıştırarak sosunuzu hazırlayın. Biraz karabiber ekleyerek ekstra lezzet katmayı unutmayın.
-
Patatesleriniz piştiğinde bir kaba alın ve üzerine sosu ilave edin.
-
En ideal servis şekli biftekle olur ama aynı zamanda taze domatesler ve salata ile servis yapmak için de çok uygundur.

ÖNERİLEN TARİFLER
-
Avokado Salatası
Hafta içi hızlı bir öğle yemeği için harika bir tarif. Avokado salatası sizi zinde tutacak, sağlıklı, hafif malzemelerle hazırlanmış mükemmel bir yemektir.
-
Avokadolu Sandviç
Bu basit sandviç, koşturmacayla dolu bir günde öğle yemeği için biçilmiş kaftan. Kremamsı dokularıyla Hellmann's Mayonez ve avokado öğününüzü şenlendirecek.
-
Bagette Biftek
Bifteğin tadını çıkartmanın birçok yolu var. Ancak en tatmin edici olanın soğanla beraber baget ekmeği olduğunu düşünüyoruz. Bifteğe mükemmel bir şekilde eşlik edecek keskin ve kremamsı sos için Hellmann's Hardal ekleyin.
-
Coleslaw Salata
Modern klasiklerin arasına girecek bu coleslaw tarifi içinde inanılmaz bir lezzet barındırıyor. Kara lahana ile de tarifin lezzetine ekstra bir doku ekleniyor.
-
Elmalı Kırmızı Lahana Salatası
Yoğurt ve mayonez kombinasyonu, kırmızı lahana ve soğanın keskinliğini ortaya çıkaran mükemmel derecede ince bir lezzet yaratır. Kırmızı lahana tabaklarda da en az damaklarda bıraktığı tat kadar güzel bir etki bırakır. Bu tarifi pazar barbekülerine getirin ve kolayca sahneyi kapın.
-
Falafel Burger
Ortadoğu'da icat edilen, sağlıklı, et içermeyen ve ilk bulunduğu günkü kadar lezzetli kadim bir tarif. Nohut, kişniş, maydanoz ve kimyonun farklı lezzetlerinin, harissa macunu ile damakları ateşe veren tadı, Hellmann's'ın gerçek mayonezi ile güzelce soğutuldu.
-
Kavrulmuş Sebzeli Makarna Salatası
Kavrulmuş sebzeli burgu makarna için hazırlanan bu basit tarif sağlıklı, doyurucu ve lezzetli. Sıcak yaz gecelerinde dışarıda soğuk, soğuk kışlarda ise sıcak olması tavsiye edilir.
-
Kuzu Fileto Burger
Bu lezzetli Kuzu Fileto Burger’i yapmak gayet basit. Sulu kuzu eti, lezzetli yaban mersinleri, kıvamlı Hellmann’s Mayonez’le burger ekmeğinden dengeleniyor.
-
Lezzetli Karides Sandviç
Soru: Deniz mahsulleri diskosundaki karideslere ne oldu? Cevap: Bir midye çekti. Üzgünüm, karşı koyamadık. Şaka bir yana bu, maydanoz, biber sosu ve Hellmann’s Mayonez ile hazırlanan nefis bir karides sandviç.
-
Pesto Soslu Makarna Salatası
Bir İtalyan klasiğinde ufak bir varyasyon. Hızlı bir öğle yemeği için mükemmel. Nerede olursanız olun La Bella Vita'nın tadını çıkarabilirsiniz. Mükemmel kremalı ve otlu bir sos yaratmak için mayonez ve bolca pesto ile harmanlanarak hazırlanır.
-
Soslu Yeşil Salata
Alışkanlıklardan dolayı sadece “yeşil salata” denip geçilse de aslında, bundan çok daha ilginç bir lezzettir. Nane, soğan, marul ve öylesine bir araya gelmiş malzemeler olmaması için de salata soslarının simyası…
-
Ton Balıklı Salata
Burada Hellmann’s ürünlerini denemekten hoşlanıyoruz. Ancak bazı şeyleri çok kurcalamaya gerek yok. Ton balıklı salata da bunlardan biri. Mayonezsiz bir ton balıklı salata düşünülemez.
-
Waldorf Salatası
Bu salata, içinizdeki New Yorker'i ortaya çıkaracak. Elma, üzüm ve cevizin klasik kombinasyonu keskin, kremamsı Hellmann's Mayonez ve limon sosu ile hazırlanır.