Skip to:
MALZEMELER
- 350 gram penne makarna
- 4 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
- 250 gram kiraz domatesi
- 250 gram mantar
- 1 adet soğan
- 250 miligram yarım yağlı süt
- 2 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- rendelenmiş Parmesan peyniri
Tarif
-
Makarnayı paketin üzerindeki yönlendirmelere göre pişirin ve bir süzgeç yardımıyla süzün.
-
Soğanları küp küp, mantarları ise kabaca doğrayın ve her bir çeri domatesi ortadan ikiye bölün.
-
Doğranmış soğanları bir tavada yağ ile yumuşamaya başlayana ve hafif kahverengi olana kadar kavurun. Mantarları da ekleyerek onlar da yumuşayana ve kahverengi olana kadar pişirin.
-
Bir kasede hiçbir pürüz kalmayana kadar süt ve mayonezi çırpın ardından hazırladığınız karışımı da tavaya ekleyin.
-
Kiraz domatesleri de sosa ekleyin ve pişirmeye devam edin.
-
Pişirdiğiniz ve süzdüğünüz makarnayı karıştırın. Maydanozla süsledikten sonra parmesan peyniri ile son bir dokunuş yapın. Servise hazırsınız.

ÖNERİLEN TARİFLER
- Recipe not found.