Skip to content

Bagette Biftek

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Bifteğin tadını çıkartmanın birçok yolu var. Ancak en tatmin edici olanın soğanla beraber baget ekmeği olduğunu düşünüyoruz. Bifteğe mükemmel bir şekilde eşlik edecek keskin ve kremamsı sos için Hellmann's Hardal ekleyin.
  • 600 gram biftek
  • 4 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
  • 1 Baget ekmek
  • 1 demet roka
  • 2 kırmızı soğan
  • 1 çorba kaşığı Hellmann's hardal
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı balzamik sirke
  • iri taneli çekilmiş karabiber
  • tuz
  • 1 Biftekleri tuz ve karabiberle baharatlayıp zeytinyağı sürdükten sonra bir kenarda bekletin.
  • 2 Soğanları yumuşayana kadar yapışmayan tavada düşük ateşte beş ila sekiz dakika pişirin. Suyunu saldıktan sonra balzamik sirkesini ekleyin ve bir dakika daha pişirin.
  • 3 Farklı bir kapta Hellmann’s Mayonez ve Hellmann’s Hardalı karıştırın.
  • 4 Tavanızı önden duman çıkıncaya kadar ısıtın. Bifteklerin her iki tarafını da 1-2 dakika pişirin. Daha sonra tavayı ateşten alın ve kalan ısıyla zevkinize göre pişirmeye devam edin.
  • 5 Biftekleri şeritler halinde kesin ve baget ekmeklere bölüştürün. Üzerine sosu ve rokayı ekleyin. Biraz daha karabiber serpip servis edin.