Bifteğin tadını çıkartmanın birçok yolu var. Ancak en tatmin edici olanın soğanla beraber baget ekmeği olduğunu düşünüyoruz. Bifteğe mükemmel bir şekilde eşlik edecek keskin ve kremamsı sos için Hellmann's Hardal ekleyin.
1
Biftekleri tuz ve karabiberle baharatlayıp zeytinyağı sürdükten sonra bir kenarda bekletin.
2
Soğanları yumuşayana kadar yapışmayan tavada düşük ateşte beş ila sekiz dakika pişirin. Suyunu saldıktan sonra balzamik sirkesini ekleyin ve bir dakika daha pişirin.
3
Farklı bir kapta Hellmann’s Mayonez ve Hellmann’s Hardalı karıştırın.
4
Tavanızı önden duman çıkıncaya kadar ısıtın. Bifteklerin her iki tarafını da 1-2 dakika pişirin. Daha sonra tavayı ateşten alın ve kalan ısıyla zevkinize göre pişirmeye devam edin.
5
Biftekleri şeritler halinde kesin ve baget ekmeklere bölüştürün. Üzerine sosu ve rokayı ekleyin. Biraz daha karabiber serpip servis edin.