2
Patatesleri bir tencerede soğuk suda kaynatın. Piştikten sonra soğutun ve birer santimetrelik dilimler kesin. Ardından zeytinyağı ve karabiberi ekleyin.
3
Patatesleri alüminyum folyoya yerleştirin, sarımsak ve kekikleri koyun.
4
Folyoyu sıkıca düz bir paket haline getirin ve otuz dakika ila kırk dakika boyunca mükemmel ısıtılmış alevler üzerinde pişmeye bırakın, patatesleri bir maşa yardımıyla arada sırada çevirmeyi unutmayın.
5
Frenk soğanı, kurutulmuş domatesler ve Hellmann’s Mayonez'i karıştırarak sosunuzu hazırlayın. Biraz karabiber ekleyerek ekstra lezzet katmayı unutmayın.
6
Patatesleriniz piştiğinde bir kaba alın ve üzerine sosu ilave edin.
7
En ideal servis şekli biftekle olur ama aynı zamanda taze domatesler ve salata ile servis yapmak için de çok uygundur.