Skip to content

Elmalı Kırmızı Lahana Salatası

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Yoğurt ve mayonez kombinasyonu, kırmızı lahana ve soğanın keskinliğini ortaya çıkaran mükemmel derecede ince bir lezzet yaratır. Kırmızı lahana tabaklarda da en az damaklarda bıraktığı tat kadar güzel bir etki bırakır. Bu tarifi pazar barbekülerine getirin ve kolayca sahneyi kapın.
  • 1/2 küçük kırmızı lahana
  • 4 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
  • 200 gram elma
  • 35 gram kırmızı soğan
  • maydanoz
  • 2 çorba kaşığı az yağlı yoğurt
  • 1 limon
  • karabiber
  • 1 Elmaları kesin ve limon suyu ile karıştırın.
  • 2 Ardından büyükçe bir kasede lahana, soğan, maydanoz ve elmaları bir araya getirin.
  • 3 Karıştırdıktan sonra Hellmann's Mayonez'i, yoğurdu ve karabiberi ekleyin.
  • 4 Arkadaşlarınızın Pazar barbeküsüne çağırın ve kıskançlıktan kızarmalarını izleyin.