Skip to content

Hellmann's'ın Yastık Pankekleri

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Hellmann’s Mayonez'i klasik Amerikan pankeklerinde kullanmak, pankeklerinizin daha yumuşak ve pofuduk olmalarını sağlar. Hazırlayacağınız pankekleri yemeli mi yoksa yastık gibi mi kullanmalısınız karar veremeyeceksiniz.
  • 150 gram un
  • 2 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
  • 150 miligram yarım yağlı süt
  • 2 çorba kaşığı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 1 Büyük bir kaseye un, kabartma tozu ve pudra şekerini eleyin.
  • 2 Ayrı bir kapta süt, yumurta ve Hellmann's Mayonez'i hafifçe çırpın.
  • 3 Süt, yumurta ve Hellmann's Mayonez karışımını un karışımına hafifçe dökerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çatalla hafifçe çırpın. Topaklara asla izin yok!
  • 4 Yapışmaz tavanızı orta ateşte ısıtın ve bir çorba kaşığı yağ ekleyin. İyice ısındığı zaman, bir kepçe pankek karışımını ekleyin.
  • 5 Pankeklerin üst kısmı kabarcık hale gelene kadar bekleyin, ardından tavanın altına yapışmadığından emin olmak için pankekleri ısıya dayanıklı bir spatula yardımıyla kontrol edin ardından ter kısmını çevirin. Eğer bugün şanslı hissediyorsanız belki havaya atarak bile ters yüz edebilirsiniz.
  • 6 Pankelerinizin her iki tarafı da altın rengi olana kadar bu işlemleri tekrar edin. Ardından servise hazırsınız.