Hellmann’s Mayonez'i klasik Amerikan pankeklerinde kullanmak, pankeklerinizin daha yumuşak ve pofuduk olmalarını sağlar. Hazırlayacağınız pankekleri yemeli mi yoksa yastık gibi mi kullanmalısınız karar veremeyeceksiniz.
1
Büyük bir kaseye un, kabartma tozu ve pudra şekerini eleyin.
2
Ayrı bir kapta süt, yumurta ve Hellmann's Mayonez'i hafifçe çırpın.
3
Süt, yumurta ve Hellmann's Mayonez karışımını un karışımına hafifçe dökerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çatalla hafifçe çırpın. Topaklara asla izin yok!
4
Yapışmaz tavanızı orta ateşte ısıtın ve bir çorba kaşığı yağ ekleyin. İyice ısındığı zaman, bir kepçe pankek karışımını ekleyin.
5
Pankeklerin üst kısmı kabarcık hale gelene kadar bekleyin, ardından tavanın altına yapışmadığından emin olmak için pankekleri ısıya dayanıklı bir spatula yardımıyla kontrol edin ardından ter kısmını çevirin. Eğer bugün şanslı hissediyorsanız belki havaya atarak bile ters yüz edebilirsiniz.
6
Pankelerinizin her iki tarafı da altın rengi olana kadar bu işlemleri tekrar edin. Ardından servise hazırsınız.