Skip to content

Karidesli Alfredo Makarna

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Şimdi 1920’lerin Roması'na, Alfredo di Lelio’nun imzası haline gelen lezzetini yarattığı yıllara dönüyoruz. Karidesleri ekleyerek biraz deniz hissi vermek istedik. Yaşlı kurdun da onaylayacağını düşünüyoruz.
  • 300 gram karides
  • 3 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
  • 300 gram tagliatelle makarna
  • 40 gram rendelenmiş Parmesan peyniri
  • 150 miligram yarım yağlı süt
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş dövülmüş sarımsak
  • 1 çorba kaşığı maydanoz
  • 1 Makarnaları paketin üzerinde yazan şekilde haşlayın ve süzün.
  • 2 Bu arada, yağı bir tencerede ısıtın ve karidesleri soteleyin.
  • 3 Ardından Hellmann's Mayonez, sarımsak, peynir ve sütü bir kapta karıştırın.
  • 4 Karidesleri altını kapatın, Alfredo sos karışımını ilave edin ve karıştırın. Tencerede kalan ısı ile, peyniri yakmadan veya tencereye yapışmadan sosu ekleyin.
  • 5 Makarna ile karıştırın ve maydanoz ekleyerek servis yapın.

Önerilen Tarifler