1
Tuzu ve karabiberi kuzu etinin her iki tarafına da sürün.
2
Yapışmayan tavayı ocağa yüksek ateşte yerleştirin ve kızdırın.
3
Ardından kuzu filetolarını ekleyin ve her iki tarafını da hızlıca iki veya üç dakika kızartın. Lezzetli kokusuna kapılmamaya çalışın.
4
Tavadan çıkarın ve düşük ayardaki fırından çıkardığınız sıcak bir tabağa koyun.
5
Tavada kalan yağları bir parça kağıt havlu ile alın ve daha düşük bir sıcaklıkta yaban mersinlerini sote edin, Hafifçe yumuşatın ve akçaağaç şurubu ile kıvam katın.
6
Burger ekmeklerinin alt ve üst yarılarına Hellmann's Mayonez yayın.
7
Alt yarısında, birkaç yaprak bebek ıspanağı koyun, ardından kuzu, yaban mersini ekleyin ve ekmeğin üst parçasını açık bırakarak servis edin.