Skip to content

Otlu Ketçaplı Tavuk

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Ketçabı cips, burger veya sosisli sandviçe eşlik eden basit bir sos olarak düşünmeye alışkınız. Şeflerin en büyük silahı çok yönlülüğüdür. Ketçabın, Otlu Ketçaplı Tavuk tarifinde, sarımsak ve otlarla marine edildiğinde ne kadar leziz olduğunu göreceksiniz.
  • 500 gram küp küp doğranmış tavuk göğüs
  • 4 çorba kaşığı Hellmann's ketçap
  • 2 çorba kaşığı kekik adaçayı biberiye
  • 2 diş kıyılmış sarımsak
  • 30 miligram zeytinyağı
  • 1 Büyük, düz bir tabakta, tavuk parçalarını yağ hariç tüm malzemelerle birlikte karıştırın ve iki saat kadar serin bir yerde marine olmaları için bırakın. Ketçap eti harika bir şekilde tatlandıracak ve çıtır bir kaplama oluşturacak.
  • 2 Yağı, yapışmaz tavada orta ateşte ısıtın, tavuğu ekleyin ve ara sıra çevirerek 10-12 dakika kadar pişirin. Tavuklarınız çıtır ve gevrek bir kıvama geldiğinde yemeğiniz servise hazır.