Skip to content

Patates Salatası

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Ançüez? Hayır. Domates? Hayır. Bezelye? Kesinlikle hayır. İşte, doğada olduğu gibi, sade bir patates salatası için nefis bir tarif. Tabii ki, yanında kremamsı Hellmann’s Mayonez ile.
  • 1 kilo soyulmuş patates
  • 500 gram Hellmann's mayonez
  • tuz
  • karabiber
  • 1 adet misket limonu suyu
  • 20 gram doğranmış rezene
  • 50 gram doğranmış maydanoz
  • 1 Patatesleri soğuk su dolu bir tencereye alarak haşlayın. Pişene kadar 15-20 dakika ateşte tutun, süzün ve soğumaya bırakın. Eğer çok açsanız ve bekleyemeyecekseniz süreci hızlandırmak için patatesleri soğuk suda bekletebilirsiniz.
  • 2 Patatesler soğuduğunda, küpler halinde keserek bir kasede diğer tüm malzemelerle bir araya getirin.
  • 3 Ardından harika pişmiş patateslerin Hellmann’s Mayonez'le bir araya geldiğinde ortaya çıkan sihrin tadını çıkarın.