Skip to content

Patlıcanlı ve Hellimli Burger

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Bu tarifimizde ızgara patlıcan ve hellim peynirlerini nefis burger ekmeklerinin arasında tadıyoruz. Bu burgeri özel kılan iki sos var. Keskin aromalı tahin ve tatların mükemmel bir dengesi için Hellman'ın ketçabının nazik tatlılığı. Bu vejetaryen lezzete et sever arkadaşlarınız bile karşı koyamayacak.
  • 400 gram patlıcan
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 3 çorba kaşığı tahin
  • 1 küçük diş soyulmuş ve dövülmüş sarımsak
  • 1 adet misket limonu suyu
  • 1 adet rendelenmiş misket limonu kabuğu
  • 4 çorba kaşığı doğranmış kişniş
  • 1 çorba kaşığı frenk soğanı
  • 1/4 çay kaşığı doğranmış yeşil acı biber
  • 2 çorba kaşığı su
  • 250 gram hellim
  • 4 adet burger ekmeği
  • 1 avuç kırmızı pazı
  • 1 avuç tere
  • 1 avuç kırmızı horozibiği
  • Hellmann's ketçap