Skip to content

Pesto Soslu Makarna Salatası

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Bir İtalyan klasiğinde ufak bir varyasyon. Hızlı bir öğle yemeği için mükemmel. Nerede olursanız olun La Bella Vita'nın tadını çıkarabilirsiniz. Mükemmel kremalı ve otlu bir sos yaratmak için mayonez ve bolca pesto ile harmanlanarak hazırlanır.
  • 300 gram düdük makarnası
  • 3 çorba kaşığı pesto sos
  • 4 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
  • 1 limon suyu
  • 1/2 çorba kaşığı çekilmiş karabiber
  • 2 çorba kaşığı rendelenmiş Parmesan peyniri
  • 2 çorba kaşığı çam fıstığı
  • 1 Paket üzerindeki talimatları izleyerek makarnayı pişirin (Al dante kıvamı). Düdük makarna için, genellikle 9 ila 11 dakika yeterlidir.
  • 2 Piştikten sonra düdük makarnayı süzgeçten geçirin ve soğuk suya sokun. Daha sonra düdük makarnayı soğuyacak şekilde süzgeçe boşaltın.
  • 3 Çam fıstıklarını yağ kullanmadan tavada orta ateşte kızartın.
  • 4 Pesto sosu ve Hellmann's Mayonez’i, limon suyu ve karabiber ile birlikte soğuttuğunuz düdük makarnaya ekleyin.
  • 5 Üzerine kızarttığınız çam fıstıkları ve parmesan ekleyerek bir kapta servis edin.
  • 6 Kendinizi küçük bir mola verin.