Tavuk Burger

  • Brew time

    Toplantı dakikaları
  • Chill time

    Toplantı dakikaları
  • Pişirme süresi

    Toplantı dakikaları
  • Difficulty

  • Freeze time

    Toplantı dakikaları
  • Makes

  • Marinate time

    Toplantı dakikaları
  • Oven time

    Toplantı dakikaları
  • Hazırlık zamanı

    Toplantı dakikaları
  • porsiyon

    kişilik
  • Toplam zaman

    Toplantı dakikaları
  • Wait time

    Toplantı dakikaları
Hellmann’s Dev Dört Tavuk Burger
  • 1 adet tavuk göğüs
  • 2 adet yumurta
  • 100 gram mısır gevreği
  • 100 gram ekmek kırıntıları
  • 30 gram margarin
  • 1 adet marul
  • 1 çorba kaşığı Hellmann's mayonez
  • 1 adet misket limonu
  • 2 burger ekmeği
  • tuz
  • kırılmış karabiber
  • 1 Tavuk göğüslerini dilimleyin, tuz ve karabiber ekleyin.
  • 2 2 yumurtayı bir kapta çırpın.
  • 3 Mısır gevreğini ellerinizle iyice ufalayın. Oklavanın ucu ya da bir tahtada kaşıkla da yapabilirsiniz.
  • 4 Tavuk göğsü dilimlerini yumurtaya batırın. Tavukların her yeri iyice çıtır bir kıvam alıncaya kadar mısır gevreğine bulayın. Daha sonra ekmek kırıntısında yuvarlayın ve karışım iyice kaplandığından emin olun.
  • 5 Margarini bir tavada ısıtın ve hazırladığınız tavukları içine ekleyin. Orta ateşte, altın rengine gelinceye kadar kızartın, leziz kokusuna dayanamayacaksınız.
  • 6 Hellmann’s mayonezi misket limonu kabuğu ve suyuyla hızlıca karıştırın. Daha sonra ekmek parçalarına güzelce yayın.
  • 7 Son olarak hazırladığınız ekmeklerin arasına tavuk parçalarını ve her dilime bir yaprak gelecek şekilde marullar koyun.

Önerilen Tarifler