1
Tavuk göğüslerini dilimleyin, tuz ve karabiber ekleyin.
2
2 yumurtayı bir kapta çırpın.
3
Mısır gevreğini ellerinizle iyice ufalayın. Oklavanın ucu ya da bir tahtada kaşıkla da yapabilirsiniz.
4
Tavuk göğsü dilimlerini yumurtaya batırın. Tavukların her yeri iyice çıtır bir kıvam alıncaya kadar mısır gevreğine bulayın. Daha sonra ekmek kırıntısında yuvarlayın ve karışım iyice kaplandığından emin olun.
5
Margarini bir tavada ısıtın ve hazırladığınız tavukları içine ekleyin. Orta ateşte, altın rengine gelinceye kadar kızartın, leziz kokusuna dayanamayacaksınız.
6
Hellmann’s mayonezi misket limonu kabuğu ve suyuyla hızlıca karıştırın. Daha sonra ekmek parçalarına güzelce yayın.
7
Son olarak hazırladığınız ekmeklerin arasına tavuk parçalarını ve her dilime bir yaprak gelecek şekilde marullar koyun.